Olivia Rodrigo

OLIVIA RODRIGO KONDIGT “2024 GUTS TOUR” AAN.

Registratie voor toegang tot tickets is VANAF NU GEopenD tot zondag 17 september 23.00 uur VIA OliviaRodrigo.com

Vandaag heeft de multi-platina, drievoudig Grammy Award-winnende artiest Olivia Rodrigo haar langverwachte GUTS wereldtournee aangekondigd ter ondersteuning van haar tweede studioalbum, GUTS, dat op 8 september werd uitgebracht via Geffen Records en lovende kritieken ontving.

De door Live Nation geproduceerde wereldtournee met 57 concertdata begint op vrijdag 23 februari in Palm Springs, Californië, met shows in Noord-Amerika en Europa, waaronder onder andere Miami, Toronto, New York, Londen, Amsterdam, Parijs. De tour eindigt met twee opeenvolgende shows op dinsdag 13 augustus en woensdag 14 augustus in het Kia Forum in Los Angeles. The Breeders, PinkPantheress, Chappell Roan en Remi Wolf zullen op geselecteerde data deelnemen aan de tournee.

Na het ongelooflijke succes van haar debuuttournee The SOUR Tour in 2022, wordt de GUTS wereldtournee Olivia’s eerste arena-tournee, waarbij ze naar iconische locaties over de hele wereld gaat, waaronder Madison Square Garden, Kia Forum, Sportpaleis, The O2 en meer. Tijdens deze tour zal ze meerdere avonden optreden in verschillende steden, waaronder twee avonden in New York, Los Angeles en Londen.

Over de kaartverkoop:

Fans van Olivia Rodrigo wordt gevraagd om zich vooraf te registreren via voor de kaartverkoop van de GUTS wereldtournee om bots te blokkeren, doorverkoop te verminderen en meer kaartjes rechtstreeks in handen te krijgen van fans die de show willen bijwonen. Fans kunnen zich vanaf nu registreren via OliviaRodrigo.com tot zondag 17 september 23.00 uur voor de verkoop. Nadat de registratie is gesloten, worden fans willekeurig geselecteerd om een code te ontvangen waarmee ze toegang krijgen tot de verkoop die begint op donderdag 21 september. @Mojo Concerts

QMUSIC PRESENTS: OLIVIA RODRIGO – 2024 GUTS WORLD TOUR
Vrijdag 24 mei 2024 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur