Fotoserie: De Komedie over Een Bankoverval

Op 16 oktober was in de Goudse Stadsschouwburg de première van De Komedie over Een Bankoverval.

Deze komedie in de traditie van Harrie Vermeulen gaat nog een flinke stap verder dan u van hem gewend bent. Een onbetaalbaar kolderiek verhaal vol behendige acrobatische kronkels, optische trucs en fenomenale sketches en manoeuvres. Dit is nooit eerder in de Nederlandse theaters vertoond. Acteurs die ondersteboven hun scène moeten spelen. Draaikolken en filmische achtervolgingen. Klapbedden met een eigen leven. Wij beloven een totaalbeleving waarbij u in ademnood komt van het lachen.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

Cast

Buddy Vedder

Joey Schalker

Suzanna Pleiter

Martin van der Starre

Arie Cupé

Rogier Komproe

Cathalijne De Sonnaville

Lars Vaessen