NAPOLEON Filmpremière

IMAX première van NAPOLEON in Amsterdam.

Op dinsdag 21 november vond de IMAX première plaats van NAPOLEON in Pathé Arena te Amsterdam. Daar gingen veel BN’ers en influencers over de rode loper. Fotograaf Koos Schuller legde alles op foto vast.

BN’ers en influencers die zich onder andere hadden aangemeld voor de première waren onder meer:

Verschillende BN’ers en influencers waren hierbij aanwezig, waaronder Anna Nooshin, Thijs Boermans, Bobby Boermans, Phi Nguyen, Sophie Milzink, Vincent Visser, Kalvijn, René Watzema, Mark Lucas, Amanda Rijff, Nienke van Dijk, Pernille La Lau, Marijke Helwegen, Tarikh Janssen, Carré Albers, Noah Zeeuw, Véras Fawaz, Korthom, meneer Khalil, Shadde Fessaha, Jard Struik, Zoë Love Smith, Montell van Leijen, Sheling Cynthia en Matheu Hinzen.

NAPOLEON is een spectaculaire, actierijke film over de turbulente opkomst en ondergang van de beroemde Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscar®-winnaar Joaquin Phoenix. In dit magistrale epos toont de legendarische regisseur Ridley Scott ons Napoleons onstuitbare opmars naar de macht aan de hand van diens verslavende, wispelturige relatie met Josephine, zijn enige ware liefde, en laat hij ons, door enkele van de meest dynamische oorlogsscènes ooit gefilmd, kennismaken met Napoleons geraffineerde militaire en politieke strategieën.

Fotografie Koos Schuller