Diazepam Buy Now edf8329we Buy Generic Alprazolam Online Buy Soma Online In Usa

Davina Michelle

Fotoverslag: Davina Michelle sluit clubtour af in AFAS Live.

Zeven december was een bijzondere dag voor Davina Michelle. In het Amsterdamse AFAS Live sloot de zangeres samen met haar eigen band gisteren voor duizenden bezoekers haar Heartbeat Club Tour af die haar de afgelopen tijd naar vele steden en plaatsen bracht.

Voor Davina Michelle was het natuurlijk niet de eerste keer dat ze voor een duizendkoppig publiek stond (ze trad onder meer in Rotterdam tijdens Koningsdag voor de Koninklijke familie op en deed het voorprogramma van P!nk op Malieveld in Den Haag, stond op Zwarte Cross en Vrienden van Amstel Live en was support act bij Maroon 5).

Maar dit was toch weer anders: AFAS Live was het grote eigen concert dat Davina tot nu toe met haar band in Amsterdam gaf. En wat voor een concert! Je zag haar knallen en extra genieten in AFAS Live en de fans genoten optimaal met haar.

Bij het tweede nummer van de avond wilde Davina al iedereen laten springen. Ze geeft het publiek mee  dat je niet onzeker over jezelf hoeft te zijn. “We zijn hier vanavond een grote familie en iedereen is mooi zoals die is “aldus de zangeres.

Davina Michelle had er helemaal zin in, want ze had erg uitgekeken naar dit concert. Voor een enthousiast publiek passeerde bij Davina Michelle een uitgebreide set nummers de revue. De ene na de andere herkenbare track kwam langs tijdens het concert.

Je zag de fans genieten van alles wat ze te horen en te zien kregen. Het was echt voor iedereen een avond om nooit meer te vergeten!

Fotografie en verslag: Gwendolyne van Erp Livepicz.nl

Fotoslide Davina

Speciaal voorprogramma

Special guest bij van Davina Michelle in AFAS Live was niemand minder dan zangeres Numidia, die na haar recente deelname aan Beste Zangers een grote sprong in haar carriere maakte. Ze kreeg van iedereen lovende kritieken voor haar intense vertolking van Arcade van zanger Duncan Laurence.

Numidia deed in AFAS Live haar eigen nummers als Meli Meli maar ook covers als It’s A Man’s World, Wereld Zonder Jou en natuurlijk Arcade. Voor Numidia was het een extra bijzondere dag. Want behalve het concert in AFAS Live was ze ook nog eens jarig. Daarom kreeg ze als verrassing cadeautjes uit het publiek. Tijdens het optreden zingt ze eigen nummers als  Meli Meli maar ook covers als It’s a Man’s World, Wereld Zonder Jou en natuurlijk haar eigen versie van Arcade. Al met al een mooi optreden van Numidia.

Fotografie en verslag: Gwendolyne van Erp Livepicz.nl

 

Fotoslide Numidia