Usher

Superster met 5 x PAST PRESENT FUTURE TOUR naar Ziggo Dome.

Vanwege grote belangstelling voegt USHER 5de show toe aan de ‘Past PRESENT FUTURE’ tour in ZIGGO DOME

Superster Usher maakte recent bekend dat hij op dinsdag 22 april en woensdag 23 april 2025 en ook 25, 26 april en 28 april 2025 naar de Ziggo Dome komt tijdens zijn ‘PAST PRESENT FUTURE’ tour. Het concert op 28 april 2025 is vandaag toegevoegd!

Na zijn spraakmakende Super Bowl Halftime-optreden, zijn ongelooflijk succesvolle ‘My Way: The Las Vegas Residency-run’, en de nu legendarische residentie van acht nachten in La Seine Musicale in Parijs, keert Usher in April 2025 terug naar Europa.

Afgezien van zijn residentie in Parijs in najaar 2023, zullen dit de eerste Europese shows zijn sinds zijn ‘UR Tour’ in 2015. Zijn acht shows in Parijs vorig jaar werden enthousiast ontvangen door critici en fans – elke avond een evenement vol beroemde bewonderaars en spectaculaire sets.

Usher, zal optreden ter ere van zijn 30-jarige legendarische carrière, inclusief nummers van ‘COMING HOME’, zijn negende studioalbum, dat op 9 februari werd uitgebracht. Verwacht een adembenemend show, zijn grootste hits, nieuwe klassiekers en een avond om nooit te vergeten.

Vanwege de ongelooflijke vraag van fans breidde Usher zijn langverwachte data in Noord-Amerika uit tot bijna 60 uitverkochte avonden, waarbij hij meerdere shows toevoegde; en nu brengt hij zijn ‘smooth’ R&B-tracks, aanstekelijke glimlach en gelikte moves naar fans over de hele wereld. @Mojo Concerts

Usher – PAST PRESENT FUTURE TOUR

Dinsdag 22 april 2025 | Ziggo Dome, Amsterdam
​Woensdag 23 april 2025 | Ziggo Dome, Amsterdam
Vrijdag 25 april 2025 | Ziggo Dome, Amsterdam
Zaterdag 26 april 2025/Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €72,80 (incl. servicekosten)