Dua Lipa

DUA LIPA BRENGT ‘RADICAL OPTIMISM’ UIT

Dua Lipa brengt vandaag haar derde studioalbum Radical Optimism uit. Het album bestaat uit 11 nummers, waaronder eerdere singles ‘Houdini’ ‘Training Season’ en ‘Illusion’. Dua werkte voor hara nieuwe album onder andere samen met Kevin Parker van Tame Impala en Tobias Jesso Jr.

Op Radical Optimism neemt Dua de luisteraar mee in haar eigen ontdekkingstocht en gevoel van overwinning. Denk aan het gevoel van euforie wanneer je duidelijkheid krijgt in situaties die ooit onmogelijk leken om onder ogen te zien. Dua nodigt je op deze nieuwe plaat uit om met een positieve mindset door de chaos van het leven heen te bewegen.

Om in het thema van het album te blijven wil Dua graag optimisme verspreiden. Daarom zullen er vandaag in Utrecht en Amsterdam ‘Dua Lipa’ foodtrucks zijn die namens de zangeres gratis stroopwafels uitdelen. Ook vond er gisteravond een exclusief luisterevenement plaats waar fans van Dua het nieuwe album voor het eerst in zijn geheel konden horen. De fans konden toegang tot het event winnen middels een actie van 3FM.

Het album is doordrenkt met de energie van Dua’s geboortestad Londen en belichaamt de rauwheid, eerlijkheid, zelfverzekerdheid en vrijheid van de Britpop uit de jaren ’90. Radical Optimism neemt de luisteraar mee naar een dromerige popwereld waarin ze geen blad voor de mond neemt en muzikaal gezien meerdere richtingen op gaat. @Warner Music