Sia

Zangeres komt met nieuw album.

Sia keert vandaag terug met haar langverwachte album Reasonable Woman. Het is haar eerste solo studioalbum in acht jaar tijd.

Sia, bekend van haar gigantische hits zoals ‘Chandelier’ en ‘Unstoppable’, heeft opnieuw de aandacht van de muziekwereld gevangen met haar nieuwe werk. Reasonable Woman bevat een indrukwekkende line-up van samenwerkingen, waaronder de eerder uitgebrachte single ‘Dance Alone’ met de iconische Kylie Minogue, de track ‘Incredible’ met Labrinth, en haar nieuwe single ‘Immortal Queen’ met de Queen of Funk Chaka Khan.

Om de release van het album te vieren hebben een aantal gelukkige fans de kans gekregen om een exclusieve luistersessie bij te wonen, genaamd ‘Reasonable Woman Tea Celebration’, dat gisteravond plaatsvond in Rotterdam. Het intieme evenement bood een unieke gelegenheid voor fans om het album als eerste te horen. @Warner Music