Binnenlandsche Zaken

Na 5 jaar stilte doet de band een try out in Gouda!

Binnenlandsche Zaken is een all-star gelegenheidsband die zowel Engels- als Nederlandstalige hits speelt van eigen bodem van de afgelopen 50 jaar. Gisteren 6 juni stonden ze in Theaterbakkerheij in Gouda.

Het repertoire gaat van André Hazes tot Golden Earring, van De Dijk tot Shocking Blue en van Ramses Shaffy tot Anita Meijer. De band is bekend van de theatershows ‘Standaards van Spits deel 1 en 2’ met discjockey Frits Spits en medewerking van o.a. Ellen ten Damme, Henk Westbroek en Gé Reinders in 2016 en 2017. Tevens waren zij de begeleidingsband van Peter Koelewijn bij zijn 60-jarige jubileumconcert in het Oude Luxor in Rotterdam in 2018.

Na een stilte van meer dan 5 jaar komt de band weer bij elkaar voor een aantal optredens op de grote podia in 2024. Op 6 juni speelde de band in de Theaterbakkerij een uniek try-out concert waar je zeker bij wilde zijn! @Theaterbakkerheij.

Binnenlandsche Zaken bestaat uit:
– Martin van der Starre (Jan Akkerman, The Analogues, Golden Earring Undercover) – zang
– Rob Winter (Toontje Lager, Marco Borsato, SRV Undercover) – gitaar
– Jack van der Ven toetsen/zang
– Phaedra Kwant (3JS, Claudia de Breij, Eric Vloeimans’ Hotspot) – bas/zang
– Tim Beudel (Queen The Music, Krystl, Woodstock The Story) – drums/zang

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl