Ilse DeLange

Fotoserie: Ilse DeLange Live in Amsterdamse Bos.

Een van de bekendste country en pop zangeressen van Nederland keerde terug naar Live At Amsterdamse Bos: Ilse DeLange! Op zaterdag 15 juni betrad de zangeres het podium van het Bostheater voor een avond gevuld met nieuwe parels en oude hits.

Ilse DeLange zit al meer dan 25 jaar in het vak en dat viert ze in 2024 met een theatertour waar ons openluchttheater niet aan mag ontbreken! Ilse neemt niet alleen een grote glimlach mee, maar ook haar repertoire met prachtige songs, waaronder de bekende nummers ‘Miracle’, ‘So Incredible’ en ‘Changes’.

Met een kast vol Edisons, 3FM awards en een reeks platina platen waar je U tegen zegt, bestaat er geen twijfel over de kwaliteiten van deze sympathieke zangeres! Zo bemachtigde ze in 2014 een tweede plek tijdens het Eurovisie Songfestival met Waylon als The Common Linnets en was ze jarenlang jury en coach bij The Voice. Ilse DeLange behoort tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Of zij nu country, rock of pop zingt: de hits en nummer 1-albums volgen elkaar in hoog tempo op.

Ilse DeLange en haar band brachten naast veel nieuwe muziek, natuurlijk ook haar grote en bekende hits live ten gehore. 2024 stond in het teken staan van haar onlangs aangekondigde album ‘Tainted’. De weersvoorspelling voor 15 juni was erg slecht, maar er zijn slechts een paar druppels gevallen net voordat het optreden begon. De sfeer zat er goed in en iedereen kon optimaal genieten. @Live at Amsterdamse Bos

Fotografie: Esmee Burgersdijk