Share This

Verkoop

Verkoop
Mocht u interesse hebben in een bepaalde foto of beeldmateriaal ter publicatie willen gebruiken, dan kunt u via onderstaande contact met ons opnemen.

Verkoop & publicatie derden:

Niet al onze beelden zijn beschikbaar. Dit is afhankelijk van de voorwaarden van eventueel getekende contacten en / of andere gemaakte afspraken.

De prijsbepaling hangt af van het doeleinde en grote van publicatie. De eigenaar cq. fotograaf bepaalt of hij /zij de foto ter beschikking wilt / kan geven.

Verkoop particulieren:

Veel beelden zijn uitzonderlijk ter publicatie te gebruiken. Toch is het raadzaam om bij ons een verzoek in te dienen, want in veel gevallen is het wel mogelijk om een afdruk te kopen.

Verder verwijzen wij u naar ons Opyo-account, waar u met een paar drukken op de knop foto’s van veel festivals en evenement zelf kunt nabestellen. Festivals waar andere regels gelden, zoals bv. het Castlefest, zijn daarvan uitgesloten.

Copyright:

Op al ons beeldmateriaal zit copyright. Indien het beeld onrechtmatig wordt gebruikt, zal het normale tarief plus een boetefee in rekening worden gebracht. Meer hierover vindt u onder het kopje copyright.