Dance Valley 2010

Trance Vallei programma bekendgemaakt.

Op zaterdag 6 augustus vindt alweer de zeventiende editie van een van de eerste Nederlandse dancefestivals plaats: Dance Valley in recreatiegebied Spaarnwoude. Vandaag maakt UDC de line-up op de Secret Ground bekend, de tweede vallei, ook wel ‘Trance Vallei’ genoemd.

De Secret Ground is de plaats waar de huidige nummer vijf van de DJ Mag Top 100 – het Engelse drietal Above & Beyond – een eigen buitenpodium tot zijn beschikking krijgt. Hun Group Therapy Stage in de Trance Vallei is de plek waar kwaliteitstrance de melodieuze boventoon voert, met spannende gastoptredens van diverse internationale Trance toppers.

Above & Beyond’s Group Therapy

Dance Valley en Trance vormen al sinds de begindagen van het festival een gelukkig huwelijk, hoewel de stroming pas na 2000 een ruimere behuizing in de vorm van een buitenstage. De muziekstroming is sindsdien opgesplitst in verschillende substijlen en daardoor een bontgekleurde stroming geworden. De Britse supergroep Above & Beyond – bestaande uit Jono Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamäki – beheerst een breed spectrum binnen de Trance en wordt niet voor niets de ‘Beste niet-Nederlandse Trance act ter wereld’ genoemd.

De Britse grootmeesters presenteren dit jaar in de Trance Valley een eigen Group Therapy Stage – refererend aan het nieuwe artiestenalbum ‘Group Therapy’. De eigenaren van het befaamde label Anjunabeats hebben een keur aan buitenlandse toppers uitgenodigd, die luisteraars van hun populaire radioshow ‘Trance Around The World’ bekend in de oren zal klinken.

Above & Beyond wordt door de liefhebber van Trance – in de zuivere zin van het woord – op handen gedragen, niet in de laatste plaats door hun eigenzinnige, diverse en pure sound. De beste Duitse Trance wordt al bijna 15 jaar geproduceerd door het geniale Cosmic Gate – een samenwerking tussen Stefan Bossems en Claus Terhoeven – met een stijl die het midden houdt tussen Progressive Trance, Vocal Trance en stuwende Tech-Trance. De uit Ierland afkomstige John O’ Callaghan wordt in zijn thuisland gezien als een superster van het kaliber Armin van Buuren. Het Finse Super8 & Tab, de Australiër Jaytech, de Engelsman Mat Zo en de Noor Boom Jinx completeren het originele affiche in de Trance vallei.

Line-up:

Above & Beyond
Cosmic Gate
Super8 & Tab
John O’Callaghan
Jaytech
Mat Zo
Boom Jinx

Morgen meer
Morgen onthullen we het laatste gedeelte van de Dance Valley line-up, de Mainstage, liggend in the Holy Ground van het festival. Houd onze Twitter feed op www.twitter.com/UDC_DanceValley dus scherp in de gaten en weet als één van de eerste wie dit jaar zal optreden op één van de meest prestigieuze Mainstages van Europa.
Tickets nu verkrijgbaar Tickets voor Dance Valley zijn nu verkrijgbaar op www.dancevalley.com

DANCE VALLEY FESTIVAL
Datum: zaterdag 6 augustus 2011
Lokatie: Velsen Valley
Tijd: van 12.00 uur tot 23.00 uur
Tickets: €69 (ex. fee)
Website: www.dancevalley.com

[bol_product id=”1000004010486635,1000004006259595″ price_range=”undefined” name=”dance valley” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1333908905_links.css”]