Miss Nederland

Nederlands mooiste op de harddraverij Santpoort-Noord.

De draverij van Santpoort – de nummer 1 van hoogste wereldomzetten van alle korte baan draverijen – kreeg onlangs speciaal bezoek van onze kersverse Miss Nederland Desirée van den Berg. Zij mocht Willie Luciano, de winnaar van de 251ste harddraverij van Santpoort de hoofdprijs uitreiken.

Willie Luciano met pikeur Robin Bakker heeft de 251ste harddraverij van Santpoort gewonnen. Hij kreeg de prijs van niemand minder dan Miss Nederland de Santpoortse Desirée van den Berg. De draverij, die in de nauwe Hoofdstraat van Santpoort gehouden wordt, is altijd weer het hoogtepunt van de Santpoortse week.

Vorig jaar was de 250ste jubileum editie. Toen had de organisatie gevraagd of de bezoekers in stijl in historische kledij het evenement wilde bezoeken.

De draverij van Santpoort staat al jaren genoteerd als 1 van de hoogste wedomzetten van alle korte baan draverijen. Vorig jaar boekte de totalisator nog een recordomzet van 86.277 euro, dit jaar was hij weer hoger namelijk 91.739,50 euro.

Fotografie: Harold Versteeg