Mystery Land

Fotoverslag; Festival Mystery Land ontduikt de regen.

Afgelopen zaterdag vond alweer de 17e editie plaats van het dance-festival Mystery Land. Het voormalig Floriadeterrein in de Haarlemmermeer was weer omgedoopt tot één fantasiewereld.

Op de 19 podia stonden wederom grote namen achter de draaitafels. Dit jaar werd DJ Tiësto gestrikt als afsluiter, maar ook namen als Chukie, Fedde Le Grand, Dimitri, Derrick May, Afro Jack, Sunnery James & Ryan Marciano waren van de partij.

Mystery Land staat naast één van de grotere dancefestivals bekend als een kunstzinnig festival. Overal zijn vreemde creaties the bewonderen, rondom de grote plas, de uitkijkheuvel, en langs de kronkelpaden in het groene park.Het oudste dance-festival van Nederland, was al enige maanden geleden al uitverkocht. Maar liefst 60.000 bezoekers genoten, ondanks de slechte weersvoorspelling, van de muziek, theater, verrassende kunst, en live-acts op het festival.

De weergoden waren het festival gunstig gezind, op een paar druppels na bleef het droog. De organisatie heeft veel werk gehad om het drassig Floriade terrain feestklaar te maken, zo hadden ze houten vloeren neergelegd en extra zand gestort. Voor de modderliefhebbers hadden ze nog enkele kleine poeltjes overgelaten.

Fotografie: Harold Versteeg

[bol_product id=”1000004010500387,1000004007099821″ price_range=”undefined” name=”mysterland2010″ background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1333914444_links.css”]