The Naked and The Famous

Heerlijk synthpop met vleugje electro.

The Naked and the Famous komt uit Nieuw-Zeeland. Ze maken synthpop in combinatie met elektronica met daaraan toegevoegd wat strakke beats. Op 6 juni stond de band in een goed gevulde Paradiso.

Opvallend bij The Naked and the Famous is ook de falsetstem. De band wordt vaak vergeleken met MGMT, Passion Pit en Empire of the Sun. Met hun debuutalbum veroverden ze eerst hun thuisland en nu is Europa en de rest van de wereld aan de beurt.

Gisteren stonden ze in een goed gevulde Paradiso waar ze met hun vrij harde elektro en een lekkere flow het publiek met gemak inpakten. Ook het voorprogramma The Handsome Poets mocht op veel bijval rekenen.

Fotografie: Harold Versteeg

[bol_product id=”1000004011184380,1000004010983686″ price_range=”undefined” name=”naked and famous” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1333967918_links.css”]