Extrema Outdoor 2011

Fotoverslag van Extrema Outdoor met paraplu’s en poncho’s.

Op zaterdag 16 juli vond in Aquabest bij Eindhoven de 16e editie van Extrema Outdoor plaats. Tienduizenden bezoekers genoten op tien podia van house, techno en electro. Jammer genoeg waren de weergoden het festival niet goed gezind.De regen kwam bij vlagen met bakken uit de hemel.

Extrema Outdoor begon droog maar dat bleef niet lang zo. Vooral halverwege de avond werd het weer steeds slechter en viel de regen onophoudelijk. Toch genoot de grote massa optimaal van acts als Joost van Bellen, Afrojack, Sven Väth (wederom een van de gangmakers), Sander Kleinenberg en technolegendes Richie Hawtin en Carl Craig. DJ Sunsery James & Ryan Marciano en Hardwell deden het goed bij de dance-liefhebbers.

Tussendoor scholen de bezoekers onder de “parachute” overkoepelingen en de vaste tenten.

Ook de afsluiter van Extrema Outdoor was heel speciaal: met veel vuurwerk. Dat was de perfecte afsluiter van weer een geslaagd festival.

Fotografie: Harold Versteeg

[bol_product id=”1000004006162910,1002004006228762″ price_range=”undefined” name=”extrema” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1334416584_links.css”]