Case Mayfield

Volendamse singer-songwriter Case Mayfieldin Tivoli.

Op zaterdag 17 maart vond in Tivoli De Helling het optreden van de Volendamse singer-songwriter Case Mayfield (winnaar Publieksprijs Grote Prijs van Nederland 2010) plaats.

Mayfield houdt van de oude meesters in zijn vak als Jackson Browne en David Crosby, maar ook van relatieve nieuwkomers als Daniel Johnston en Ray LaMontagne. Niet dat Mayfield zo rustiek speelt en zingt als die laatste, integendeel: in hem brandt het heilige vuur van de revolutie. Dat was al te horen op de ep’s die hij tot nu tot uitbracht, en klinkt ook door op zijn debuut-cd The Many Colored Beast die in februari verschijnt. Een singer-songwriter die de wereld wil veranderen – daarvan hebben we er meer nodig! (Tivoli)

Fotografie: Walter Blokker

[bol_product id=”1000004012034247″ price_range=”undefined” name=”case mayfield” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1332445258_links.css”]