Dutch Valley

Dutch Valley op 11 augustus: grootste zomerfestival van Nederlandse bodem.

Meer dan 100 Nederlandse topartiesten, 11 podia, tientallen concerten en mystery guests. Nieuw: gespreid betalen en kinderkorting. Dutch Valley Festival pakt deze zomer in Spaarnwoude groots uit.

Mega Line Up

Dutch Valley Festival, het grootste genre overschrijdende muziekspektakel met alleen de allerbeste artiesten van Nederlandse bodem, beleeft op zaterdag 11 augustus haar tweede editie.

Volgens woordvoerder Aloys Buijs is de festivalopzet waarbij op 11 podia alle Hollandse muziekstijlen vertegenwoordigt zijn een regelrechte hit: “Vorig jaar was helemaal raak! De bezoekers waren blij verrast met de geweldige festivalsfeer en de opzet waarbij tussen 13.00 uur ’s middags en 23.00 ’s avonds tientallen optredens van Nederlandse topartiesten bijgewoond konden worden inclusief topentertainment met als afsluiting een knallend vuurwerk. Aangemoedigd door dit succes pakken we dit jaar nog groter uit”.

Eerder dit jaar werden de namen van enkele grote artiesten en acts bekend gemaakt zoals Nick en Simon, Rene Froger, Frans Bauer, Rowwen Heze, de 3JS, LA the Voices, Gerard Joling, Anita Meyer, Glennis Grace, Ali B, Gers Pardoel, Di-rect, De Jeugd van Tegenwoordig, Partsquad en Lange Frans. Vandaag voegt de organisatie hier onder meer de volgende acts aan toe: Krystl, Heideroosjes, Chef’s Special, De Kast, Van Dikhout, Lee Towers, Peter Beense, Koos Alberts, Jannes, Imca Marina, LUV, Party Animals, Venga Boys en George Baker.

Gespreid betalen en kinderkorting: tickets vanaf 15 euro

Ten opzichte van de prijs van 2011 is het toegangsbewijs van Dutch Valley Festival dit jaar 6 euro goedkoper.

Buijs: “We hebben de ticketprijs verlaagd naar euro 49 om het festival nog toegankelijker te maken. Uniek is dat we dit jaar g-e-s-p-r-e-i-d betalen introduceren. Dat kan vanaf een aanbetaling van 15 euro. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen een flinke korting en betalen in totaal slechts 15 euro”.

Mystery Guests: extra waar voor geld

In het voorjaar worden als kers op de line-up taart nog twee namen bekend gemaakt. Welke artiesten dit zijn houdt Buijs nog geheim: “De kaartverkoop loopt voorspoedig. Daarom hebben we besloten voor de Mainstage en de Rockstage extra acts te boeken. De bezoekers krijgen dus nog meer waar voor hun geld en de namen maken we in april en mei bekend. Houd onze site en onze sociale media de komende tijd in de gaten!”

De volledige line up van Dutch Valley Festival 2012 en alle info over ticketprijzen is te vinden op de website www.dutchvalleyfestival.nl. Klik hier voor een sfeer impressie van het evenement van vorig jaar.

Dutch Valley Festival 2012
Met o.a. Nick en Simon, Rene Froger, Frans Bauer, Glennis Grace, Jeugd van Tegenwoordig, Ali B, Gers Pardoel
Zaterdag 11 augustus 2012
Velsen Valley Spaarnwoude
Tickets: 49 euro exclusief fee, gespreid betalen vanaf 15 euro, kinderen 15 euro.
Tijd: 13.00 – 23.00 uur