Elske DeWall

Elske DeWall exclusieve showcase in Hilversum.


Op woensdag 28 mei gaf Elske DeWall een exclusieve showcase in de Wisseloord Studio’s in Hilversum. Daar werd haar nieuwe album ‘Brave’ ten doop gehouden.

De Friese zangeres Elske DeWall heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Na een optreden met Jonathan Jeremiah op North Sea Jazz, een uitgebreide theatertour, de titeltrack van de Nederlandse film ‘Alle Tijd’ , een suet met Lionel Richie en de titelsong van de tv-serie ‘Moordvrouw’ is het tijd voor haar nieuwe album ‘Brave’.

De muziek van Elske DeWall kent invloeden uit pop, soul, roots en moderne country. Haar nieuwe album klinkt Tijdens de exclusieve showcase bracht Elske enkele nummers van ‘Brave’ ten gehore. Ook konden de aanwezigen de nieuwe clip van ‘Stains Of My Heart’ bewonderen. Fotografie: Sander van den Berg

[bol_product id=”1000004012217225,1000004010308025″ price_range=”undefined” name=”elske dewall” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1333961235_links.css”]