Emeli Sande

Emeli Sandé vertedert in Paradiso.

Emeli Sandé beleefde gisteren haar Amsterdamse vuurdoop met een concert in Paradiso. Het werd een prachtig optreden, waarin de mooie stem centraal stond.

Het soul- en R & B talent Emeli Sandéwordt  in Engeland al een tijdje aangemerkt als ‘one of the talents to watch for 2012’. In Paradiso maakte ze die verwachtingen helemaal waar voor een enthousiast publiek dat alle liedjes meezong. Sandé is een bijzondere vrouw, een innemende soms vertederende persoonlijkheid die diep vanuit haart hart zingt.

Emeli Sandé heeft pas een album uit en daarvan zong ze gisteren de meeste liedjes (misschien wel allemaal). Ze gaf alles wat ze in huis had en zorgde voor menige kippenvelmomenten.  ‘Heaven’, ‘Suitcase’, My Kind Of Love’ , ‘Let Go’ en ‘Read All About It’ het zijn allemaal prachtige nummers met dito teksten. Vandaar dat paradiso ook vol met vrouwelijke fans staat die zeker veel hebben aan haar ‘levenslessen’.

Deep soul is het wat Sandé brengt en ze gaat er heel ver mee komen. Dit Paradiso optreden zal het eerste zijn van vele die nog zullen volgen. Voor wie erbij was in Paradiso: dit was een memorabel concert waarvan er vele zullen volgen.

De avond werd geopend door onze eigen Rochelle, die met haar lliedjes het publiek mocht opwarmen. Terecht want ons vaderlandse talent mag er wezen. Ook van haar gaan we meer horen.

Fotoverslag: Anneke Ruys

[bol_product id=”1000004012255535″ price_range=”undefined” name=”Emeli Sande” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1336642461_links.css”]