Mysteryland

Festival wordt “wheaterproof”.

Het duurt nog even, maar de organisatie van Mysteryland meld nu al dat ze het dit jaar anders gaan doen. Het terrein wordt namelijk grotendeels ‘bad wheaterproof’. De laatste jaren heeft hebben de festivals in Nederland en België niet echt geluk gehad met het weer. Mysteryland gaat daarom meer overdekte dance areas aanleggen en naast de bekende houtsnippers ook grote houten vloeren bij de open air areas. Verder kijkt men steeds meer naar de veiligheid en zorgt men o.a. dat de publiekstromen lekker doorlopen.

De opzet voor de komende editie wordt behoorlijk omgegooid; sommige vertrouwde stages op andere plekken, bestaande gebieden anders ingericht en er worden wat nieuwe eilandjes, bos en paden toegevoegd. Mocht je het willen, dan kan je zelfs nuchter nu ook weer de weg kwijt raken! Naast de bekende partners zoals Dirty Dutch, Q-Dance en GZG hebben we er ook een aantal nieuwe muzikale partijen erbij.

Mysteryland verkoopt elk jaar steevast uit en daarom willen wij dit jaar iedereen gelijke kansen geven om aanwezig te zijn. Alle kaartjes voor Mysteryland gaan op één datum in de verkoop. Markeer dus allemaal zaterdag 28 april in je agenda. Let op: Er vindt dit jaar dus geen voorinschrijving plaats.

In de aanloop van de start kaartverkoop maken we het volledige programma bekend. Houdt Mysteryland.com, dus in de gaten!

Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is a Mystery

[bol_product id=”1000004010500387,1000004007099821″ price_range=”undefined” name=”mysteryland” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1331762297_links.css”]