Quincy

Quincy ontvangt nieuwe CD uit handen van Tatjana.

Maandagavond reikte Tatjana tijdens het allereerste live concert van Quincy in de Escape te Amsterdam het nieuwe album “Lopen Naar Het Licht” uit aan de verraste zanger! In de uitverkochte Escape traden Ray Klaassen (The Voice Of Holland) en Marlayne Sahupala op als gastartiesten. Alle artiesten werden begeleid door de band Tilt. Quincy speelde als vervanger van Danny de Munk in Ciske de Rat en deed ooit mee als Marco Borsato in de Soundmixshow.

Fotografie: Arnold van der Horst

[bol_product id=”1000004012138494″ price_range=”undefined” name=”quincy” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1332878841_links.css”]