BLØF

Bløf speelt de roest eraf in de Vorstin.

 

Bløf stond op woensdag 4 april 2012 voor een exclusieve try out show in de Vorstin te Hilversum. De band viert dit jaar hun 20-jarig jubileum.

BLØF behoeft eigenlijk geen introductie. De band grossiert in gouden en platina platen, onderscheidingen en awards.

In 2012 viert BLØF alweer hun 20-jarig jubileum. Het wordt groots gevierd met een set die bol staat van hits. In 2011 verscheen het album ‘Alles Blijft Anders’ en de EP ‘Radio Berlijn’. En in het najaar van 2011 trad de band op voor bomvolle grote zalen door het hele land.

 

‘Alles Blijft Anders’ is een verwijzing naar waar BLØF op dit moment staat: “we doen hetzelfde, we zijn wie we zijn, maar dan anders. “Het is een nieuw begin, een vooruitblik op de jaren die nog komen. We zijn allemaal ouder geworden, onze levens zijn veranderd, maar we voelen nog altijd dezelfde hartstocht, zijn nog steeds jonge honden. Meer dan ooit hebben we de ambitie de beste en grootste band van Nederland te zijn en te blijven. We willen nog zeker tien jaar op dit niveau door. Dit album is daarvan het begin.” aldus Peter Slager van BLØF.

Op dit tiende album klinkt BLØF fris en jeugdig, maar ook pittig en doorleefd. Als een gitaarband, een rockband, met toetsenist Bas Kennis als volwaardige tweede gitarist. ‘Alles Blijft Anders’ is een stevig album, met weinig ballads, maar vooral rocksongs. Het is volgens Peter Slager een optimistische, positieve en begrijpelijke plaat. Recht voor zijn raap, in zowel tekst als muziek.

Live staan de Zeeuwen garant voor een show die alles in zich heeft; meezingen met de hits, meedeinen bij de ballads en rocken als het echt los gaat. En daarbij maakt het niet uit of de heren nu in het theater, in een club of op een festival staan. Deze geoliede gouden machine dendert onverminderd door!

Het was volgens de aanwezigen een geweldige show waarbij de band alles uit de kast haalde (De Vorstin)

[bol_product id=”1000004011667014,1000004010993017,1000004003016319″ price_range=”undefined” name=”Bløf” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”3″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1333743683_links.css”]

Fotografie: Walter Blokker