Miss Montreal

I Am Hunter.

Miss Montreal, alias Sanna Hans, heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Ze scoorde verschillende hits als ‘Just A Flirt’, ‘Being Alone At Christmas’ en ‘Wish I Could’. Deze laatstgenoemde single was ook de basis voor het nieuwe – derde – album van Miss Montreal.

De Harderbergse ging ervoor in ze met producers/songwriters Joshua Crosby en Nate Campany uit Nashville. Ze ging er zelfs voor naar Amerika en keerde terug met tien nieuwe songs op zak. Op de CD hoor je duidelijk een vooruitgang voor Miss Montreal. Ze maakte een veelzijdige plaat met een dito geluid op een plaat waarop Sanne Hans laat horen waar ze allemaal toe in staat is. Ze schrijft ook mooie liedjes met goede inhoud.

Miss Montreal rockt van het begin tot het einde en brengt op gedreven wijze haar muziek. Ook vind je mooie powerballads terug op ‘I Am Hunter’ (‘Giving Up On You’ en ‘I Know I Will be Fine’). Sanne’s stem klinkt krachtiger dan ooit tevoren en ze is helemaal klaar voor het nóg grotere succes. Ze zingt er ook over: ‘I Know I Will Be Fine This Year’: 2012 wordt een topjaar! Miss Montreal komen we van de zomer vast op veel festivals tegen!

Tekst: Anneke Ruys

[bol_product id=”1000004012164786″ price_range=”undefined” name=”missmontreal” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1335096423_links.css”]