Nadie Reyhani

Nadie Reyhani presenteert haar debuutalbum in de Melkweg Theater.

Gisteravond presenteerde Nadie Reyhani haar debuutalbum in een uitverkocht Melkweg Theater. Ze liet een groep enthousiaste aanwezigen kennis maken met een album vol mooie, breekbare popliedjes met een dosis folk.

Nadie vond haar inspiratie in muziekiconen als Sinead O’Connor, Joni Mitchell en Tracy Chapman. Maar ook in haar moeder, de veel te jong overleden Nadieh, wiens Windforce 11 nog in het geheugen van menigeen gegrifd zit. Dat nummer zorgde dan ook voor speciaal kippenvel in de Theaterzaal van de Melkweg. Nadie nam er een nieuwe versie van op voor haar album Soon.

Het nummer klinkt warm, maar ook krachtig, net als alle andere liedjes op Soon, het album dat ze integraal liet horen tijdens de CD presentatie. Het zijn prachtige, breekbare songs die ook een vleugje folk in zich dragen. Nadie brengt ze met een bescheiden band, die haar perfect aanvult. Nadie oogt happy en terecht: het album dat ze altijd al wilde maken is eindelijk daar “En het is na afloop al te koop” vult ze gelukkig aan. De meeste aanwezigen schaffen dan ook een exemplaar van Soon aan. Nederland is zeker weer een veelbelovende muzikante rijker. Het wachten is nu op de club- en festival optredens die vast snel komen gaan.

Fotoverslag: Anneke Ruys

[bol_product id=”1000004012133945″ price_range=”undefined” name=”Nadi Reyhani” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1336641798_links.css”]