Tim Akkerman

Oud Di-rect zanger pakt De Vorstin in.

Op 13 april gaf Tim Akkerman een optreden in De Vorstin in Hilversum.

Met zijn eerste soloplaat heeft de Haagse zanger definitief afstand genomen van het pop-rock stramien van zijn oude band en kiest hij dapper zijn eigen weg. Een intiem singer-songwriter album is het resultaat van twee jaar hard werken in de luwte van de popmuziek.

Het optreden van Tim Akkerman maakte deel uit van een Elfstedentoer. Het voorprogramma van de eerste vier shows wordt verzorgd door de Londense singer-songwriter Joe Cang. Voor de overige zeven optredens wil de zanger onbekend lokaal talent om zich op het podium te laten zien.

Vanaf volgend jaar speelt Akkerman de hoofdrol in de musical The Buddy Holly Story over het leven van de legendarische rock & roll zanger.

Gisteren pakte de zanger De Vorstin in Hilversum in met zijn mooie singer-songwriter liedjes.

Fotografie: Walter Blokker

[bol_product id=”1000004010992296″ price_range=”undefined” name=”Tim Akkerman” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1334524134_links.css”]