Glemmer Beach Festival

Come To Glemmer 2012.

BLØF – NICK EN SIMON IN CONCERT – Ali B OP VOLLE TOEREN – Dj QUINTINO –HET GOEDE DOEL

HOOFDACTS GLEMMER 2012.

De Zeeuwse groep BlØF viert dit jaar haar 20 jarig jubileum en is één van de hoofdacts van het Glemmer Beach Festival 2012, dat dit jaar plaatsvindt op 30, 31 augustus en 1 september op het strand van Lemmer. De editie van vorig jaar trok ruim 13000 bezoekers.

BlØF speelt op vrijdag 31 augustus; op donderdag 30 augustus geven Nick en Simon met hun band een exclusief 90 minuten durend live-concert. Dit is exclusief voor Friesland en omgeving, zelden treedt dit populaire duo met band op .

Verder is de organisatie erg blij met de komst op zaterdag 1 september van het bijzonder populaire tv concept “Ali B op Volle Toeren”, waarin Ali samen met rapper Brownie oude hits in een nieuw jasje brengt. De special guests hierbij zijn George Baker en Dennie Christiaan.

Er zijn verder optredens van: Chris Hordijk & band (2e The Voice of Holland) , Krystl , het Friese supertalent Elske DeWall, One Two Trio, Die Twa , Crazy 3, Almondegas (Braziliaanse Samba) 2 Brothers on the 4th Floor en anderen .
Traditioneel zal een populaire Dance DJ het festival afsluiten en dat is dit jaar DJ Quintino. Op de B (each)stage in de Sun & Fun tent zijn elke dag optredens te zien van verschillende artiesten en op zaterdag een brede line up van populaire regionale dj’s.

KAARTPRIJZEN:
Voor het eerst dit jaar is er de Glemmer Earlybird voorverkoopkorting . Je kunt van 18 mei tm 30 juni profiteren van deze exclusieve voorverkoop.
• Earlybird voorverkoop : donderdag vrijdag en zaterdag euro 27,50 per dag, passe-partout euro 69,50 exclusief de servicekosten

PRIJZEN NA 30 JUNI:
• Donderdag- vrijdag en zaterdag euro 35,- per dag Passe-partout euro 89,50 exclusief de servicekosten

Tickets via: www.glemmer.nl.