Laura Pausini

Laura Pausini verovert Heineken Music Hall.

Na een paar jaar afwezigheid stond zangeres Laura Pausini gisteren weer op het podium. De Heineken Music Hall was tot de nok gevuld.

Laura Pausini is nog steeds poppulair. Dat was gisteren wel duidelijk. Een zaal met fanatieke fans die hun vreugde duidelijk deden blijken. Ze genoten net als de zangeres die ons landje ook niet vergeten was. Ze memoreerde er regelmatig aan en sprak vele woordjes Hollands, van “ik hou van jullie” tot “ik ben blij om hier te zijn”.

Ze serveerde een uiterst afwisselende show met Laura zelf als stralend middelpunt. Visueel achter de zangeres was er ook van alles te beleven. Mooie beelden en filmpjes die een duidelijke aanvulling vormden. Ook de geroutineerde band verdient haar credits.  Elf studioalbums heeft Laura inmiddels op haar naam staan en daar kan ze rijkelijk uit putten tijdens het concert.

Bijna twee uur lang houdt de zangeres het publiek in haar greep en dat levert mooie momentjes op.  Haar weergaloze stem draagt het allemaal en houdt het publiek in haar greep met bekende en minder bekende nummers. Natuurlijk komen grote hits als ‘La Solitudine’ en ‘Strani amore’ voorbij tijdens het optreden, maar ook later werk.

Het publiek staat al na het eerste liedje massaal naast de stoelen en zit alleen als er weer een rustpuntje komt. De fans kunnen zeker tevreden zijn: hun idool zette een ouderwets goede show neer waar ze lang op terug zullen kijken. Laura Pausini is nog steeds een ster die sprankelt en straalt.

Tekst en foto’s: Anneke Ruys

[bol_product id=”1000004011770136,1000004006389599,1000004011770134,1000004007432808″ price_range=”undefined” name=”Laura Pausini” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1337615302_links.css”]