Leonie Meijer

Leonie Meijer speciaal concert in Studio21.

Leonie Meijer gaf op op 20 mei een concert in Studio21 in Hilversum. Het was een concert in het kader van de Club Foyer @ Studio21 concert reeks.

Het idee is van RTL Wentink Events en is ontstaan n.a.v. het concert vorig jaar van Gare du Nord in het verlengde van de georganiseerde Sunday Sessions, welke RTL Licensing & Entertainment eerder bracht met o.a. Glennis Grace en Trijntje Oosterhuis.
Leonie gaf samen met haar 7-koppige band een concert in de intieme nachtclub sfeer van Club Foyer@Studio 21.

Naast haar hits ‘Schaduw’, ‘Hey’ en ‘Los van de grond’, zong Leonie uiteraard ook nummers van haar debuutalbum ‘Los’ en een aantal verrassende bekende stukken van andere grootheden.

Fotografie: Ivo van Vliet

[bol_product id=”1000004011616615″ price_range=”undefined” name=”Leonie Meijer” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1337869531_links.css”]