Ming’s Pretty Heroes

Ming’s Pretty Heroes in Paard van Troje.

Op vrijdag 25 mei begon Ming’s Pretty Heroes haar clubtour in Paard van Troje in Den Haag.

Ai Ming Oei en haar band stonden gisteren in de Kleine Zaal van Het Paard. Ondanks het kleine gezelschap waar ze voor speelden gaf de band een prachtige show weg.

Ming’s Pretty Heroes is een bijzondere band, aangevoerd door Ai Ming Oei. Daarbij stonden vooral de songs van het tweede album ‘Karma’ centraal. Ming liet zich wederom zien als een gedreven zangeres die haar muziek met veel passie brengt. Die muziek omvat catchy popsongs, meeslepende ballads, maar ook experimentele songs.

‘Karma’ was het album waarvorr Ming zelf model stond. Dat resulteerde in een boeiende, persoonlijke ontmoeting tussen Ming en haar publiek. Dat was ook gisteren te zien. De band begon met het mooie ‘Out At Sea’, gevolgd door ‘Master Of The Coup’ rn ‘Black And White’. Daarna volgden nog een aantal inspirerende liedjes.

De toegift bestond uit ‘Last Couple Of Years’ en eindigde met het experimentele ‘Move’. Het mag duidelijk zijn: van Ming’s Pretty Heroes gaan we meer horen.

Fotografie: Anneke Ruys