Waylon

Zondag 6 mei werd voor de vierde maal een RTL Sunday Session georganiseerd in Studio 21.

Deze keer was het de beurt aan Waylon om de week te beginnen met een warm en sfeervol optreden.

Yannick Bovy

Voor het eerst was er bij deze editie ook een voorprogramma. De Belgische zanger Yannick Bovy zong jazzy nummers met een Michael Bublé sound. Begeleid door toetsen, gitaar, bas en drums wist hij het publiek te boeien en een jazzclubsfeer te creëren.

Zodra Waylon het podium betreedt gaan de toeschouwers uit hun dak en wordt hij met gejuich ontvangen. Direct wordt er ingezet door piano en drums, waarna Waylon begint te zingen. Het wordt een concert met zowel nieuwe als oude hits.

Dynamisch

Ook bij het optreden van Waylon was de sfeer relaxed. Het publiek genoot zowel vanaf hun stoel, als staande in de zaal en op het balkon. Daarnaast werd er ook gedanst en meegezongen bij ‘The Escapist’, ‘Hey’ en ‘Happy Song’. In de nummers was er genoeg ruimte voor solowerk van elke muzikant en de energie spatte van het podium.

De achtergrondzangeressen zorgden voor een mooie samenzang en gaven de nummers extra volume. Naast de drummer is er tegenwoordig een percussionist die de band met zijn diverse percussiekunsten extra dynamiek geeft.

Na maar liefst eenentwintig nummers klonk het einde van het concert en van een sfeer- en succesvolle muzikale Sunday Session in Studio 21. Na deze editie zijn we weer benieuwd wie er de volgende keer van zich mag laten horen.

Verslag en foto’s: Ronald Rijntjes

[bol_product id=”1000004011754229,1000004006915673″ price_range=”undefined” name=”Waylon” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1336456631_links.css”]