Jan Akkerman en Bert Heerink

Sfeer en beeldverslag van optreden in “De Piek” in Vlissingen.

 

Het maakt de keren dat ik bij een Jan Akkerman+Band en Bert Heerink concert aanwezig mocht zijn geen enkel verschil op welke plaats of in welke club deze heren top musici spelen. Grote Klasse wederom!

Dit keer was muziekcentrum “de Piek” te Vlissingen plaats van handeling. De Piek is een gerenommeerd poppodium in Zeeland met een lange staat van dienst waar veel bekende maar ook startende bands optreden.

Er was dus genoeg professionele mankracht aanwezig om Jan Akkerman and Band en zanger Bert Heerink hun My Brainbox show weer volledig tot zijn recht te laten komen en er een mooie show van te maken. Het geluid van deze ras artiesten kwam dan ook volledig tot zijn recht mede dank zij de vaste geluidsman van Jan Akkerman, Chapeau Neil

Er was een lichtshow die er op de bühne goed mee door kon en ook handig was om de aanwezige fotografen wat licht in de duisternis te geven. Gedurende dat de avond vorderde kwam het aanwezige publiek los en op de voorste rijen danste de aanwezige Diehard fans tot de laatste noot klonk.

Het enthousiaste publiek stimuleerde Bert en Jan en band  tot een extra toegift na de al geplande lange speellijst met vele Brainbox hits en andere hoogte punten. Het concert startte pas om 22.00 uur maar desondanks …het publiek ging in het holst van de Vlissingse nacht zeer tevreden naar huis.

Tekst & fotografie: Hans Colijn

[bol_product id=”1000004011919938,1002004006165841,1000004007111065,1000004010496259″ price_range=”undefined” name=”bert heerink” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1339321516_links.css”]

Set list:

Eli

Naked Actress

There he still goes

Womans Gone

Baby what do you want me to do

Reason to Believe It’s You

Dark Rose

Sea Of Delight

Scarborough fair

Tranquilizer

You do something             Toegift: Summertime, Down Man, Sinners Payer .plus 1 extra toegift