Kaderock

Grootste kleine festival van Nederland in Den Haag.

Op zaterdag 2 juni vond in en rondom Musicon in Den Haag het ‘grootste kleine festival van Nederland’ plaats.

Kaderock wordt traditioneel op de eerste zaterdag van juni gevierd door buurtbewoners, Hagenezen en andere enthousiastelingen die de muziek een warm hart toedragen. Dat gebeurt met een groot buitenpodium op het plein en een binnenpodium met een zaal voor ongeveer tweehonderd bezoekers.

Gezelligheid is troef op Kaderock en bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd muzikaal aanbod. Staat Kaderock alleen garant voor rockmuziek? No way! Kaderock is ook pop, blues, hiphop en nog veel meer.

Op de zeventiende editie van Kaderock stonden groepen en acts als The Scandals, Seeka, The Clarks, Demira Jansen, The Fudge en Gruppo Sportivo. Het weer was goed, de sfeer optimaal en de bezoekers enthousiast.

Fotografie:  Giliam van Tol

[bol_product id=”1000004011197480,1000004010688405″ price_range=”undefined” name=”kaderock” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1338723004_links.css”]