Marco Borsato

Concert Marco Borsato, Zeelandhallen te Goes 14 6 2012

Het concert van Marco Borsato in de Zeelandhallen op 14 Juni 2012 in Goes en tevens een van de laatste van 4 nog te spelen concerten van zijn Dichtbij onTour serie was er een om niet snel te vergeten.

Wow, wat een avond, wat een show, wat een band en wat genoot Marco Borsato ook zelf zichtbaar!

Lange Frans, de 3Js, Krystl, Sharon Doorson en Iris Kroes gaan ook mee met Marco Borsato naar de vele fans in het land. Groningen, Goes, Kerkrade en Amsterdam worden in Juni 2012 bezocht.

Gisteravond in Goes waren Sharon Doorson en Krystl aanwezig. De show van Marco Borsato staat altijd garant voor vakmanschap, mooie belichting en muzikaliteit. Kort nadat de eerste leden van de MB fanclub de zaal mochten betreden kon de rest van de ruim 5000 aanwezige bezoekers naar binnen en was het samen gemoedelijk wachten tot 20.15 uur

Wie kent niet de CD nr. 1 van Neerlands meest succesvolle zanger aller tijden. Vele songs ervan werden gezongen door Marco. Wit Licht, Dromen zijn bedrog, de Waarheid, Rood zijn er enkele van. Het succes van Marco begon echter aarzelend na de overwinning  in Hennie Huismans Soundmix show in April 1990. Het ooit door Billy Vera vertolkte nummer “At This Moment” werd voor Marco wel even his Magic moment maar was nog niet direct de start van zijn ongelooflijke carrière.

Echter toen Marco in het Nederlands ging zingen in 1994 op de cd ” Marco” en de van oorsprong  Italiaanse song ” Storie Di Tutti i Giorni”  of wel ” Dromen zijn bedrog” opnam was de droom carrière voor hem pas echt begonnen. Het nummer stond 12 weken op de nummer 1 positie van de vaderlandse hitlijsten, een absoluut record. “Waarom Nou Jij” was daarna de 2e nummer een hit. De ene na de andere hit volgde voor Marco.

En….wie kent niet de duetten met  o.a. Andrea Bocelli, Do,Lucie Sylvas ,Guus Meeuwis, Lange Frans en Ali B ,Trijntje Oosterhuis en de nummer 1 single in de top 100 van 2002 “Lopen over Water” het duet met Sita ten tijde van het huwelijk van prins Willem Alexander met prinses Maxima. Het team songwriter/zanger/begeleidingsband klopte gewoon steeds en de songs zaten Marco als gegoten om het lijf als ware het een maatpak van bekende Italiaanse makelij.

Het was dus genieten gisteren avond in de Zeelandhallen in Goes en met nog 1 “tussenconcert” voor de boeg is Marco met zijn fantastische begeleidingsband klaar om als eerste Nederlandse artiest het nieuwe Ziggo Dome in Amsterdam te betreden, te veroveren en een onuitwisbare indruk achter te laten. Want primeurs kun je aan Marco rustig overlaten, hij maakt ze waar.

Dromen zijn bij Marco Borsato concerten zeker geen bedrog! Genieten maar, en nu het nog een paar keer kan …ga dat zien !!!

Tekst en fotografie: Hans Colijn

[bol_product id=”1000004011726425,1002004011667022,1000004011851714,1002004011684578″ price_range=”undefined” name=”Marco Borsato” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1339830704_links.css”]