Mundial Festival Zaterdag

25e keer Mundial Festival groots gevierd.

Het Leijpark in Tilburg vormde afgelopen weekend het decor voor de 25e editie van het Mundial Festival.

The Crystal Fighters, Caro Emerald, The Kyteman Orchestra en Habib Koité, allemaal waren ze dit weekend te zien tijdens de jubileumeditie van Festival Mundial in Tilburg.  Als vanouds zorgde dat voor een ongedwongen sfeer en liet de zon zich ook regelmatig zien.

Zaterdag traden onder andere Blaudzun, Dropkick Murphys en rapper Pitbul op. Op kleinere podia konden de bezoekers genieten van moderne dans, tropical bass en hiphop.

Toen de band Chef’Special aan het eind van de middag het podium van de World Stage betrad, was de zon voorzichtig te zien. Dit jaar was er een extra podium op Mundial waar talentvolle Nederlandse bands hun kunnen mochten laten zien.

Fotografie: Moos Wolfs