Sam Sparro

Sam Sparro laat People’s Place wervelen.

De Australische zanger Sam Sparro gaf op 6 juni een optreden in People’s Place in Amsterdam. Daar bracht hij vooral songs van zijn nieuwe album ‘Return To Paradise’.

‘Return To Paradise’ is de opvolger van ‘Black and Gold’ (2008) een plaat waarmee Sam Sparro vooral in thuisland Australie en in Engeland doorbrak. Met zijn funky electropop beheerste hij toen de hitlijsten.

Sam Sparro is een goede entertainer. Dat werd al meteen duidelijk tijdens zijn optreden. Strak in het pak gestoken en met snor beklom hij het podium. Hij weet het publiek al snel mee te krijgen met zijn aantrekkelijke dansmoves en zijn charmes. En niet te vergeten de stem want zingen kán Sam Sparro.  De liedjes van zijn nieuwe CD zijn geinspireerd door de disco- en soultijd van de jaren zeventig, maar ook Prince komt af en toe om de hoek kijken. ‘I Wish I Never Met You’, ‘Happiness’, ‘Paradise People’ en ‘We Could Fly’ zijn allemaal catchy songs met invloeden van soul, funk en disco. Waarschijnlijk gaan we van Sam Sparro de komende tijd nog veel meer horen en breekt hij ook hier bij ons definitief door.

Fotografie: Ronald Rijntjes

[bol_product id=”1000004012249356,1000004007408427,1000004006116878″ price_range=”undefined” name=”Sam Sparro” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1339157966_links.css”]