Armada Nights

 ‘Armada Nights’ wordt voor het eerst gelanceerd in Exchange Los Angeles.

Nederlandse platenmaatschappij Armada Music, en Insomniac, Amerika’s meest prominente dance evenement producer, zijn de samenwerking aangegaan.

Om de maand zal er een Armada Night plaatsvinden in één van Los Angeles’ meest booming locaties, Exchange LA. De samenwerking zal 28 juli worden afgetrapt, met DJ’s Sied van Riel en Eco achter de decks. Gehost door Insomniac en Exchange LA, zal deze reeks Armada Nights enkele van Armada Music’s grootste talenten presenteren.

Insomniac is bekend als het productie bedrijf achter ‘s werelds meest innovatieve en creatieve dance feesten, inclusief festivals als Electric Daisy Carnival, Beyond Wonderland en Nocturnal Wonderland, naast honderden wekelijkse, reguliere club en concert evenementen in de Verenigde Staten.

“Nu dance muziek steeds meer in populariteit groeit, is het de missie van Insomniac om daar nieuwe ervaringen voor te realiseren, voor de fans” zegt Pasquale Rotella, CEO en oprichter van Insomniac. “Onze partnership met Armada Music en Exchange LA geeft fans toegang tot top-talent uit de DJ scene, in een intieme setting met een show en productie die nergens anders in Los Angeles te vinden is.”

“Deze Armada Nights samenwerking is opgezet om aan de vraag van toegewijde dance fans te voorzien, die vaker de kans willen om hun favoriete artiesten te zien optreden”, zegt Dan Gafry van Armada Music Management. “Het concept geeft ons de kans om via aanstormend Armada talent contact te maken met het Amerikaanse publiek. Voor ons is deze samenwerking met Insomniac de perfecte match om ons merk in de Verenigde Staten uit te bouwen en met een venue als Exchange in Los Angeles om dit af te trappen hadden we geen beter scenario kunnen bedenken!”

De Armada Nights zullen in één van L.A.’s meest populaire clubs worden gehouden, Exchange LA. Gelegen in het historische hart van de stad en ruimte biedend aan 1700 gasten, is het niet voor niets uitgeroepen tot ‘Best Dance Club in Los Angeles’. In 2012 hebben Insomniac en Exchange al eerder uitverkochte evenementen gehouden, met namen als Cosmic Gate en Carl Cox. De eerste Armada Night zal op 28 juli plaatsvinden, gevolgd door dates in augustus, oktober en december.

Voor meer informatie over tickets, tijden en toekomstige evenementen, check www.insomniac.com of www.armadamusic.com.

[bol_product id=”1000004012351899,1000004012285532,1000004012343487,1000004005652549″ price_range=”undefined” name=”armadanights” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1343297057_links.css”]