Beatstad

Laatste kaarten Beatstad Festival 2012.

De kaartverkoop voor het Beatstad Festival wat op zaterdag 7 juli plaatsvindt op het Malieveld in Den Haag verloopt goed. Zo goed zelfs dat het festival verwacht dat het zaterdag uitverkocht zal zijn.

Er zijn volgens de organisatie nog een kleine tweeduizend kaarten beschikbaar en er zullen nog een paar honderd kaarten achter de hand worden gehouden voor verkoop aan de kassa van het festival.

Dit jaar zullen de o.a. Alain Clark, VanVelzen, Gers Pardoel en Anouk op het festival spelen. Anouk zal hier dit jaar haar laatste concert spelen voor dat ze naar Los Angeles verhuist.

De artiesten zullen dit jaar niet in het karakteristiek podium met de twee torens van de Ridderzaal staan. Door de krappe opbouwtijd na de Veteranendag van vorig weekend is besloten om het podium van de Veteranendag te gebruiken en deze om te bouwen naar een grotere set.

Beatstad Festival wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Den Haag, Rabobank Den Haag en omgeving., Media Markt Den Haag, Den Haag 2018, Coca Cola, Jupiler, Sp!ts, Omroep West en 3FM.

Kaartverkoop- en festivalinfo

Beatstad Festival 2012 : www.beatstad.nl
Programma: Anouk, Alain Clark, VanVelzen, De Jeugd Van Tegenwoordig, Gers Pardoel, Mr Polska, De Kraaien
Datum: zaterdag 7 juli 2012, 15.30 – 23.00 uur
Locatie: Malieveld Den Haag
Kaartverkoop: www.beatstad.nl,  0900 300 1250 (45cpm) en verkoopkanalen Ticketservice Nederland
Kaartprijs: €30,00 (excl. servicekosten)