Fiesta Macumba

Band viert 4-jarig bestaan met exclusief concert Molotov (MEX).

Clubavond Fiesta Macumba viert op 27 juli uitgebreid haar vierde verjaardag.

Voor de speciale gelegenheid is de razend populaire Mexicaanse rock-hiphop band Molotov uitgenodigd voor een exclusief concert in de Amsterdamse Winston Kingdom met het voorprogramma verzorgd door de mestizo/rock/ska band TenTemPiés. De kaarten zijn inmiddels bijna uitverkocht. Na de live shows gaat het Latijns-Amerikaanse feest door tot in de late uurtjes met resident DJ’s Rodrigo en Poto Peludo.

Molotov is een explosieve cocktail van Mexicaanse rock en hip-hop. Smijt daarbij nog wat politiek getinte lyrics vergezeld door zware baslijnen en gitaarrifs en je hebt het recept van Molotov. De band ontstond in 1995 in underground Mexico City en groeide na enkele jaren ploeteren uit tot een groot succes tot ver buiten de grenzen met hits als ‘Gimme The Power’, ‘Yofo’ en ‘Frijolero’. Door de dissidente aard van hun muziek was Molotov lange tijd een doorn in het oog van de Mexicaanse regering. Ondanks hun succes weigerden sommige zenders hun clips uit te zenden en waren bepaalde concertzalen lange tijd off-limits voor de groep. Toch won Molotov al vier keer een Latin Grammy Award en de MTV Award voor Best Artist. Aan Fiesta Macumba de eer om dit jaar hét exclusieve Nederlandse concert van deze heavyweights in de Winston Kingdom te presenteren.

Na afloop van de live muziek draaien DJ’s Rodrigo en Poto Peludo de meest dansbare latino-bangers terwijl MC Mauro de rol van host voor zijn rekening neemt. Dat betekent dus dansen tot diep in de nacht op exotische tunes en verrassende mixjes: pachanga, mestizo rock, cumbia, baile funk, merengue, latin hiphop, reggaeton… alles wordt in de mixer gegooid.

Naast de muziek trakteert Fiesta Macumba het publiek ook met 2-for-1 Jack Daniels + coke, ‘Cuba Libre’ specials (Havana Club + coke) en tradionele Chileense empanadas vers uit de oven. Kortom: party latino style!

Datum: vrijdag 27 juli 2012
Locatie: Winston Kingdom
Live: Molotov (MEX) & TenTemPiés
DJs: Rodrigo & Poto Peludo
Tijden: 19:30-05:00 uur
Entree: €15,- (€6,- vanaf 24:00)

[bol_product id=”1000004011706343″ price_range=”undefined” name=”molotov” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1341857409_links.css”]


Over Fiesta Macumba
Fiesta Macumba biedt maandelijks het beste wat Latijns-Amerika aan muziek te bieden heeft. Deze succesvolle clubavond in Winston Kingdom heeft naast de resident DJ’s Rodrigo en Poto Peludo ook regelmatig nationale en internationale muzikale gasten over de vloer. Zo presenteerde Fiesta Macumba in het verleden bands als La Raíz (ESP), Matanza (CL), Gustavo Cordera (ARG), Keko Yoma (CL), TenTemPiés, Son 5 en Pistoleros de la Paz en DJ’s zoals Mickster, Tommi, Cruzito en Green Pepper Boy.
Fiesta Macumba
Molotov
TenTemPiés

Tickets zijn hier te verkrijgen!