Gusttavo Lima

Zijn nieuwe album E Voce CD.

De 22-jarige Lima scoort met ‘Balada’ een gigantische zomerhit. Iedereen kent het nummer en zingt het refreintje ‘Teche techerere tche tche’ luidkeels mee. Lima brak afgelopen jaar door en is al een regelrechte sensatie in Brazilië.

Nederland begint nu ook al aardig los te komen. In ieder geval zijn de Youtube filmpjes met daarop Gusttavo’s stadionconcerten een regelrechte sensatie met miljoenen hits. Lima is de tweede Braziliaan, na Michel Telo met ‘Ai Se Eu Te Pego! (Noooosaaa), die een Nederlandse megahit scoort met een Portugees getint nummer. Gusttavo Lima staat momenteel nog in de hoogste regionen van de hitlijsten met zijn nummer.

Nu is ook een heel album uit onder de titel ‘E Voce’. Dat staat vol met heerlijke zomerdeuntjes om op te dansen. Het is een live-registratie van zijn Braziliaanse tour: een aaneenschakeling van opzwepende Braziliaanse beats en sferen. Viva Brasil want deze zomer zullen de twee jonge Brazilianen Michel Teló en natuurlijk Gusttavo Lima veelvuldig te horen zijn in clubs en in strandtenten en de dansvloeren vol zijn. Met deze musica caliente willen we allemaal graag de zomer door!

Bedoordeling: ***

Tekst: Anneke Ruys

[bol_product id=”1000004012285268″ price_range=”undefined” name=”Gusttavo Lima” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1341308826_links.css”]