Heroes Of Housemusic

Gratis tickets voor Heroes of Housemusic op 13 juli 2012!
Freetix stelt in samenwerking met Xeloq IQ telephony 126 gratis tickets beschikbaar voor Heroes of housemusic by Luciën Foort.

De lampen knipperen rustig; de drank vloeit rijkelijk; het publiek stroomt gelijkmatig binnen en de DJ draait de fijnste groovy vocal platen. Langzaam wordt het donkerder en gaan de decibellen en beats per minuut langzaam maar zeker omhoog. De visuals bereiken langzaam haar eerste climaxen en bigroom-house muziek voert de boventoon; gedraaid door de ‘Heroes of Housemusic’.

2 Hours of Luciën Power!

Luciën Foort is een rot in het vak en al jarenlang een vaste waarde in het Nederlandse clubcircuit en ver daarbuiten. Met zijn hit ‘Quadraphonica’ brak hij 26 (!) jaar geleden al door en nog steeds gooit hij grote ogen met zijn productie en natuurlijk zijn vele DJ gigs elk weekend. Met zijn eigen event, Heroes of Housemusic, gaat hij nu een exclusieve 2 uur durende set verzorgen in Amsterdams meest bekende housetempel; Escape Venue!

Line-Up

• Luciën Foort (2hr set)

• Andy Jones

• Diephuis

• Lucas Gravell

• MC Roga

• The Fabulous Angels on stage

• VJ Joury

Show info

• 13 Juli 2012

• Escape Venue, Rembrandtplein Amsterdam

• 23:00 – 05:00 uur

• Treinstation: Centraal station (15min lopen)

• Leeftijd: 18+

• www.your-republic.com

• VIP-tafels: tableservice@your-republic.com

Meld je snel aan voor deze unieke actie, er zijn slechts 126 kaarten beschikbaar!.

Hoe meld je je aan?

Je kunt je aanmelden door op onderstaande link te klikken. Na het invullen van het formulier krijg jij direct een bevestigingsmail met daarop een unieke code toegezonden. Deze bevestigingsmail met jou unieke code is je entreebewijs en geldig voor twee personen, vergeet je ID bewijs niet mee te nemen, hier kan naar gevraagd worden.

Meld je uitsluitend aan als je ook echt gaat, dit is erg belangrijk om deze service vol te kunnen houden!

http://heroesofhouse.freetix.nl

Veel plezier namens Freetix.nl.