Immodesty Blaize

Burlesque superster Immodesty Blaize naar Nederland.

Na vele uitverkochte zalen in de UK doet haar ‘Venus Tour’ Panama in Amsterdam aan

De Britse showgirl Immodesty Blaize geeft op 8 november haar eerste show op Nederlandse bodem. Burlesque is de kunst van de verleiding, vormgegeven in spectaculaire shows vol glitter, glamour maar ook humor.

Immodesty Blaize verkoopt in de UK al jarenlang grote zalen uit en zal samen met haar danseressen en volledige live band, als onderdeel van haar eerste Europese tour, Panama in Amsterdam betoveren met een spannende show.

Halverwege de jaren ’90 begon Immodesty Blaize in hartje Londen en bereikte als eerste showgirl een mainstream publiek met burlesque shows. In 2007 werd ze in de Las Vegas Burlesque Hall of Fame bekroond tot ‘Reigning Queen of Burlesque’. Immodesty reist de hele wereld over en verkoopt in thuisland Engeland enorme zalen zoals Royal Opera House en Koko uit.

Burlesque is een moderne en chique vorm van cabaret voor een breed publiek. Immodesty en haar shows staan bekend om de glamour, gewaagde dans, extravagante kleding, spannende illusies en een live band die jazz mixt met moderne beats en elektronica.

Immodesty laat het niet bij het geven van live shows, ze is momenteel bezig met haar derde boek over burlesque en produceerde Burlesque Undressed, een onthullende documentaire over de burlesque scene. De documentaire beleefde zijn premiere in Tuschinski in Amsterdam waarna hij in dertig landen in de bioscoop te zien was en hoge ogen gooide.

— — — — — — — — — — — — —

Een impressie van de show: www.youtube.com/watch?v=eEZVhkpNKgk

Kaartverkoop:

De voorverkoop voor Immodesty Blaize in Panama start op vrijdag 6 juli via www.eventim.nl of 0900-1330 (45 ct / minuut).

Reguliere tickets kosten € 25 (ex. servicekosten) en er is een zeer beperkt aantal VIP tickets beschikbaar voor € 35 (ex. servicekosten).