Madonna MDNA tour

Diva spectaculair als altijd in Ziggo Dome.

Madonna gaf gisteren de eerste van haar twee concerten in het Ziggo Dome in Amsterdam. Zoals haar reputatie dat altijd uitlokt zorgde de ‘Material Girl’ weer voor een moeilijk te evenaren show met alles erop en eraan.

In haar show weer veel dans, visueel spektakel, videoshows en steeds weer verrassende momenten. Fans van het oudere materiaal van de diva werden een beetje teleurgesteld: het gaat tijdens de show toch grotendeels om materiaal van haar meest recente album MDNA, dat bijna helemaal gespeeld wordt. Hits als ‘Like A Prayer’, ‘Vogue’ en ‘Papa Don’t Preach’ komen wel voorbij, wat een euforische reactie van het publiek teweeg brengt.

Madonna is nog steeds Queen Of Pop, zeker wat haar spectaculaire en uiterst creatieve shows betreft. Kosten noch moeite worden gepaard op het Ziggo Dome podium. De fans worden getrakteerd op een spectaculaire show waar ze voor komen en dat krijgen ze zeker.

Fotografie: Paul Barendregt

[bol_product id=”1000004006945064,1000004012117618″ price_range=”undefined” name=”mdna” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1341732921_links.css”]