Mess With The DJ

Bavaria mess with the DJ don’t miss it!.

Bavaria Mess With The DJ is een hysterische festival area vol vreemde snuiters: van een flexibele boy in spandex tot een getatoeëerde non.

Met DJ Wannabe A Star en andere rockende Dj’s, waar jij mee mag ‘Messen’. Want jij bepaalt de tracks en jij bedient de knoppen. Kortom, een lekkere bende! Vanaf 2 juni is het voor iedere festivalbezoeker mogelijk om de DJ’s te testen op hun skills! De top vijftig mess tracks reizen mee langs een 6-tal festivals (Cruise and Dance, Wish Outdoor, Lakedance, Extrema Outdoor, Solar en Boothstock festival). Ter plekke kan het publiek bepalen welke track de DJ binnen twee minuten in moet mixen. Het publiek heeft dus volledig de touwtjes in handen! DJ Wannabe A Star is de eerste DJ die de deze zomer uitdaging aangaat.

Kijk voor het filmpje van Miss Wannabe a Star herself en meer info op: https://www.facebook.com/Bavaria/app_418232761524375

“Mess” op Cruise and Dance tot aan Solar

Voorafgaand aan de zes festivals waar de Mess With The DJ area te vinden is kan de festivalganger op messwiththedj.nl een keuze maken uit 50 ‘mess tracks’. Ook kan er een willekeurige mess track worden toegevoegd. Aan de DJ in kwestie om te laten zien wat hij/zij in huis heeft door de geselecteerde platen aan elkaar te draaien tot een strakke set.

Mixen is een vak

DJ Wannabe A Star: “In deze tijd waarin er steeds meer kritiek is op Dj’s die voor geproduceerde sets draaien, word ik door een mess track uitgedaagd om de meest verschrikkelijke platen te aan elkaar te mixen en het feestje op gang te houden. Wat doe je bijvoorbeeld met de Vogeltjes dans of hoe sample (mix) je een nummer van Frans Bauer op een geloofwaardige manier aan elkaar? Ik kan niet wachten om de keuzes van het publiek te horen en er een eigen vette mess-mix van te maken. Dat wordt echt hilarisch!’’

Support artiesten

DJ Wannabe A Star wordt op de festivals bijgestaan door onder meer: Riptide, Miss Bunty en MC Butslamme. Daarnaast sluit Wannabe A Star elk festival af met haar eigen live band.

Wil jij erbij zijn? Dat kan. Stem op een van de Mess Tracks uit de Top 50 op messwiththedj.nl.

Je kunt 3 keer per dag stemmen op verschillende Mess Tracks. En je maakt elke dag kans op festival kaarten voor Cruise and Dance, Wish Outdoor, Lakedance, Extrema Outdoor, Solar en Boothstock festival.

De Mess With The Dj Festival data op een rij:

14/7 Extrema Outdoor

4/8 & 5/8 Solar

11/8 Bootstock