Sanddays

Freetix geeft samen met Heineken 500 gratis tickets weg voor the Sanddays.

Waar je moet zijn deze zomer? In the Sand uiteraard, want deze zomer brengen zij jullie The Sanddays! Vanaf zaterdag 28 juli kun je 4 zaterdagen achtereen terecht op het zomerse dance-feest the Sanddays. Voeten in het zand, cocktail in je hand en rocken tot de zon op komt.

Op 28 juli nodigt het ‘onevenaarbare Sexy & Sophisticated’ K.I.S.S uit om het startsein te geven. Niemand minder dan R3hab staat bij de kick-off ‘behind the wheels of steel’! R3hab is momenteel niet voor niets 1 van de meest gevraagde remixers wereldwijd ( hij remixte voor o.a. Lady Gaga, Jennifer Lopez en Lil’Wayne), op 28 juli zal R3hab The Sand gegarandeerd op haar grondvesten laten trillen. Naast R3hab zullen o.a. Leroy Styles, Jaz von D en MC Roga de line-up van 28 juli aanvullen.

Line-Up

R3hab
Leroy Styles
Jaz vond D
Apster
Pascal Moreno & Tyron Kemble
Flex – MC Roga

Show info

28 Juli 2012
The Sand, Mekongweg 5 Amsterdam
23:00 – 05:00 uur (deuren sluiten om 01:00 uur)
Treinstation: Sloterdijk (5min lopen)
Parkeren is gratis
Leeftijd: 18+
www.thesand.nl
VIP-tafels: info@thesand.nl
Meld je snel aan voor deze unieke actie, er zijn slechts 500 kaarten beschikbaar!.

Hoe meld je je aan?
Je kunt je aanmelden door op onderstaande link te klikken. Na het invullen van het formulier krijg jij direct een bevestigingsmail met daarop een unieke code toegezonden. Deze bevestigingsmail met jou unieke code is je entreebewijs en geldig voor twee personen, vergeet je ID bewijs niet mee te nemen, hier kan naar gevraagd worden.

Meld je uitsluitend aan als je ook echt gaat, dit is erg belangrijk om deze service vol te kunnen houden!

http://sanddays28juli.freetix.nl