Songbird Festival

Eerste namen van Songbird Festival 2012 bekend.

Recent werden de eerste namen bekendgemaakt van de tweede editie van het Songbird Festival. Ondermeer Michael Kiwanuka en Justin Nozuka treden op zondag 25 november op in De Doelen.

Daarnaast zijn Matt Corby, Bertolf, Ren Harvieu, Jake Bugg en Yori Swart bevestigd. Ook de winnaar van tv programma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland gaat optreden op het Rotterdamse festival. De kaartverkoop start woensdag 11 juli om 10.00 uur.

Het Songbird festival is een festival dat richt zich op popliefhebbers die houden van liedjes. Vorig jaar vond de succesvolle en uitverkochte eerste editie plaats. Het festival besteedt ruim aandacht aan singer/songwriters in een genre dat ook wel met young adult contemporary wordt aangeduid. Het festival vindt plaats in meerdere zalen in De Doelen, meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

3FM presents

SONGBIRD FESTIVAL

Met o.a. Michael Kiwanuka, Justin Nozuka, Matt Corby, Bertolf, Ren Harvieu, Jake Bugg, Yori Swart en de winnaar van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland
Zondag 25 november 2012
De Doelen – Rotterdam
Entree: € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 16.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande woensdag om 10.00 uur via: www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Foto: Anneke Ruys