Summer Reunion

Grootste Summer Reunion feest van Nederland op 29 sep in Eindhoven.

Een hete zomer met ruim 50 Totally Summer feesten in de populairste Europese badplaatsen, 65.000 feestende jongeren, 52 DJ’s en 189 vluchten, staat op het punt te beginnen. Na deze grootste zomer tour allertijden, is het tijd voor de grootste zomer reünie allertijden. TotallySummer komt dan nog één keer terug in Nederland, voor de Totally Summer Reunion.

Op 29 september organiseren GOGO en SLAM!FM in het Klokgebouw in Eindhoven het grote reüniefeest voor iedereen die de zomer van zijn leven heeft gehad. Strand, muziek, zon en feesten, we gaan het gewoon weer net zo hard over doen in Eindhoven.  Alle DJ’s van de zomer zullen aanwezig zijn om nog één keer helemaal los te gaan op alle zomerknallers. Iedereen is er weer bij: The Partysquad, Billy the Kit,LaFuente, Vato Gonzalez ft. MCTjen, The Flexican & MC Sef, FeestDJRuud en Yellowclaw.

Kaartverkoop is al gestart, dus garandeer jezelf van de vetste Summer afterparty en koop nu alvast je tickets voor de Reunion met early-bird korting.

TOTALLY SUMMER REUNION

Zaterdag 29 september, Klokgebouw, Eindhoven

22.00 uur – 05.00 uur

Early Bird Tickets: 12,50 euro, voorverkoop via http://www.totallysummer.nl/

Line-Up: The Partysquad, Billy the Kit, LaFuente, Vato Gonzalez ft. MCTjen, The Flexican & MC Sef, FeestDJRuud, Yellow Claw