Turn Up The Beach

Ondanks slechte voorspellingen droog weer op IJmuiderstrand.

Bezoekers van Turn Up The Beach zijn gisteren getrakteerd op een geweldig zomers strandfestival. Van 13.00 tot 23.00 uur zorgden diverse populaire DJ’s voor muzikaal entertainment van top niveau op twee verschillende podia. Met als hoofdcadeau dat het de hele dag droog bleef en de zon vaak aanwezig was om de feestgangers te verwarmen. Het was een onvergetelijke zomerdag in IJmuiden aan Zee.

Niels van Baarlen, Event Manager Radio 538: “Ondanks de weersvoorspelling scheen de zon letterlijk en figuurlijk vandaag. Turn Up The Beach was zo goed als uitverkocht en we zijn trots dat de bezoekers en de DJ’s deze tweede editie wederom tot een groot succes hebben gemaakt. Op naar volgend jaar!”

Voor wie nog niet genoeg heeft van Turn Up The Beach of het strandfestival moest missen, is vanaf vandaag de CD overal verkrijgbaar. De dubbelaar staat vol met de beste tracks die vandaag te horen waren, waaronder de laatste hits van Afrojack, Hardwell, Tiësto, Quintino, Bingo Players, Nicky Romero, Sidney Samson en vele anderen. De CD is onder andere te koop bij Free Record Shop, Bol.com en iTunes.

Meer informatie: www.turnupthebeach.nl

[bol_product id=”1000004012323252,1000004011499964″ price_range=”undefined” name=”turn up the beach2012″ background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1342354750_links.css”]