Beaverfest

Bijzonder muziekfestival in de Ardennen.

Beaverfest beleeft binnenkort haar eerste editie. Het vindt aankomend weekend op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus plaats in een
bosrijke setting middenin de Ardennen bij Tavigny, Houffalize – nabij Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

De exacte lokatie is op de website te vinden. De volgende bands zullen spelen: Peter Pan Speedrock, Def Americans (= Johnny Cash tribute), Casa de la Muerte, Pretty Lightning, Mr. Gerrymander, Nitrovolt, Denvis and the Real Deal, Bearwolf, Driving Dead Girl en The Orphans.

De lokatie van Beaverfest is, zeker voor festivalbegrippen, uniek te noemen. Peter Pan Speedrock is mede-organisator van dit nieuwe evenement. Frontman Peter van Elderen: ,,Het ligt midden in de bossen, in een prachtige vallei waar bevers actief zijn. Vandaar ook de naam voor het festival. Uiteraard doen we er alles aan om het natuurschoon en de aanwezige flora en fauna in stand te houden en niet te verstoren. Intimiteit en sfeer staan daarbij voorop. Dat geldt zowel voor de camping als het podium waar de bezoekers de
optredende bands van dichtbij kunnen zien. Die bands zullen daar trouwens zelf ook allemaal overnachten.
Zie het maar als een tijdelijke rock ’n roll-community.”

De camping gaat vrijdagmiddag 24 augustus open en die dag is er vanaf 21.00 uur een pre-party waar Driving Dead Girl (B) zal spelen. Het festival zelf begint de dag erna om 15.00 uur.