Feestje voor KIKA

Grote en kleine sterren zingen voor KIKA in de Amsterdamse Jordaan.

Morgen, zaterdag 1 september, vormt de Westerkerk in Amsterdam het podium voor het ‘feestje voor KiKa’, waar grote en kleine artiesten de sterren van de hemel gaan zingen.

Het ‘feestje voor KiKa’ is een familiefeest waar jong en oud samen kunnen genieten van spetterende optredens van verschillende bekenden uit het vak. Het evenement wordt gepresenteerd door o.a. Nicolette Kluijver. Daarnaast wordt een speciale Mystery Guest verwacht die een spetterend optreden zal verzorgen.

Kortom, het wordt een middag vol muziek: van meezingers tot opera, met als doel geld in te zamelen voor het goede doel KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij).

Het programma is goed gevuld met o.a. de finale van de talentenjacht: ‘De Stem van Amsterdam’. Afgelopen maand hebben kinderen tot 14 jaar gestreden in de voorrondes en zaterdag vindt de finale plaats. Tijdens het ‘feestje voor KiKa’ mogen de geselecteerde zangtalentjes optreden voor een veel groter publiek onder het toeziend oog van een vakkundige jury bestaande uit: Kees Taal (bekend van TVoH, dreamteam van Velzen), Meike van der Veer (bekend van TVoH #1) en Monique Klemann (bekend van Loïs Lane).

Om 14:00uur brengen de genomineerde kinderen de mooiste liedjes ten gehore en strijden zij om de hoofdprijs: het opnemen van een eigen nummer in een professionele studio.

Het ‘Feestje voor KiKa’ is van 14:00 tot 22:00uur en entree is gratis. Daarnaast gaat de consumptieverkoop rechtstreeks naar KiKa. Kom ook gezellig met het hele gezin naar deze muzikale dag en steun KiKa! Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/feestjevoorkika.

Over KiKa
Minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven voor kinderen met kanker. Dit is het doel van KiKa. KiKa maakt zich sterk voor het werven van fondsen zodat er vernieuwend onderzoek gedaan kan worden op het gebied van kinderkanker.