Grotesque Indoor Festival

3rd Anniversary op droomlocatie in Maassilo Rotterdam.

Op zaterdag 10 november presenteert PT Events in Rotterdam het fabuleuze Grotesque Indoor Festival 2012!

Dit waanzinnige spektakel vindt plaats in de illustere Maassilo, een absolute droomlocatie waarmee PT Events aangeeft alle grenzen te gaan overschrijden. Met liefst drie grote zalen, meer dan 25 muzikale acts, uniek entertainment, een ‘silent disco’, de Oxygen Bar 3D Experience en een speciale festivalmarkt wordt de kracht van het Grotesque Indoor Festival 2012 meteen stevig onderbouwd!

PT Events is nu een kleine drie jaar onderweg met Grotesque, dat is uitgegroeid tot een zeer succesvol concept. Grotesque houdt visionair vast aan bepaalde standaardwaardes met het oog gericht op zelfs de kleinste details. Het resultaat: altijd volle dansvloeren en een opgewekt publiek dat voor een schitterende ambiance zorgt. Het is een korte, maar veelzeggende samenvatting van de uitstraling van Grotesque. In drie jaar tijd heeft PT Events veel internationale topartiesten op even indrukwekkende podia neergezet. Dit beeld zal ook in november voor de maximale belevingswaarde zorgen.

Andy Moor – John O’Callaghan – Richard Durand – Simon Patterson – Orjan Nilsen – Leon Bolier – Sied van Riel – Alex M.O.R.P.H. – Giuseppe Ottaviani(live) – Menno de Jong – Ben Gold – RAM – Cor Fijneman – Adam Seller – Mark Sixma – Juventa – Lucien Foort – Brothers in the Booth – Spider – Santito – Undercover Dj’s – Wendel Kos & BigFish – Jay Junior. Hosted by Mc da Silva

Grotesque Indoor Festival 2012 Teaser

http://youtu.be/5WV83nepQmw

Brede programmering

Een jubileum mag gevierd worden en dus presenteert PT een wel heel dominante line-up! Alleen de beste acts zijn in huis gehaald om jouw in drie zalen een zo gevarieerd mogelijk muziekaanbod te kunnen presenteren. Van house tot trance alles komt aan bod tijdens het Grotesque Indoor Festival! Natuurlijk ondersteund door megavette licht- en lasershows en altijd ruimschoots aanwezig, gratis vers fruit en verkoelend ijs dat je op de juiste momenten toegereikt krijgt. Grotesque brengt wat je zou mogen verwachten op een evenement met stijl en klasse! Er ontbreekt simpelweg niets!

Early bird tickets uitverkocht – PT komt met extra aanbieding

PT Events is in juni gestart met een speciale ‘early bird’ actie. De 500 tickets die daarvoor beschikbaar waren zijn echter al uitverkocht. Gezien het feit dat PT Events nog niet of nauwelijks naar buiten is getreden met informatie rond het Grotesque Indoor Festival 2012 wil de organisatie je toch nog de kans geven een kaartje met een redelijke ‘vroegboekkorting’ aan te schaffen. De reguliere prijs bedraagt € 35,- In deze extra ‘early bird’ verkoopt PT Events nog 250 tickets voor € 27,50. Wees er snel bij, want op = op! Tickets zijn verkrijgbaar op de sites van PT en Easyticket.

Hoteldeals

Voor iedereen die van ver komt en graag in de buurt van de Maassilo wil blijven slapen heeft PT Events interessante hoteldeals geregeld. Check deze link van de PT website met de deelnemende hotels.

Join us on Facebook

Indien je de Facebookpagina van PT Events ‘liked’ en je vervolgens aanmeld bij het Facebook Event Grotesque Indoor Festival 2012 maak je ook nog eens kans op een paar originele All-Stars van Converse. Natuurlijk blijf je via Facebook en de website van PT Events ook op de hoogte van het laatste festivalnieuws.

Tune in for the Grotesque Podcast on I-Tunes

“Grotesque Indoor Festival is powered by Fresh FM”

 

GROTESQUE INDOOR FESTIVAL 2012

 

DATE:                   November 10th 2012

TIME:                    21.00 – 07.00

AGE:                     18+

LOCATION:         MAASSILO ROTTERDAM, MAASHAVEN ZZ 1-2, 3081AE

PRICE:                  2nd Earlybird €27,50 // Regular price €35,00 //

TICKETSALE:       EASYTICKET.NLPTEVENTS.NLWWW.FACEBOOK.COM/PTEVENTS.OFFICIAL